Santapaperi

Kerromme tällä sivulla Hiotun kuulumisia ja kirjoittelemme asiasta ja vähän sen vierestäkin.

18.10.2016 Tekesin innovaatiosetelillä uutta osaamista yritykseesi

Tekes on käynnistänyt mikro- ja pk-yrityksille tarkoitetun innovaatiosetelikokeilun, jossa pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa asiantuntijapalveluita innovaatiotoimintansa kehittämiseen. Innovaatiosetelin avulla yritys voi kehittää tuotteitaan, palveluitaan tai prosessejaan sekä kasvattaa ja kehittää liiketoimintaansa. Innovaatioseteliä voi hakea 3. lokakuuta 2016 alkaen. Setelin arvo on 5 000 euroa + alv.

Innovaatioseteliä ei ole tarkoitettu ohjelmistosuunnitteluun vaan sitä voidaan käyttää uudenlaisen palvelun, idean, tuotteen tai prosessin kehittämiseen, testaamiseen ja ideointiin. Esimerkiksi setelillä voi Tekesin kanssa alustavasti käymiemme keskustelujen mukaan testata konenäön soveltuvuutta tiettyihin vaativiin kohteisiin, joiden kohdalla ei vielä ylipäätään tiedetä, onko koneellisesta ratkaisusta korvaamaan ihmissilmää. Myös monenlaiseen muuhun idean kehittämiseen ja testaamiseen seteliä voi käyttää.

 

Miten innovaatioseteliä käytetään?

Tunnistatko yrityksessänne teknologiaan liittyvän kehitystarpeen? Jos tunnistat, helpoin tapa edetä on ottaa yhteyttä ideoinnin supermoottoriimme Heikki Anttilaan (heikki.anttila@hiottu.fi ja 040 5170 140) ja käynnistää yhteinen ideointi ja keskustelu. Sen jälkeen laadimme yhdessä toimintasuunnitelman ja autamme tekemään innovaatiosetelihakemuksen Tekesin asiointipalvelussa.

Kun seteli on saatu, päästään käsiksi varsinaiseen kehittämistyöhön ja innovointiin. Seteli ei vaadi yritykseltänne omaa rahallista panostusta, joten se on itse asiassa aivan huippujuttu!

Lisätietoa setelistä löytyy Tekesin sivuilta.

Koska palvelu on käytössä kokeiluluontoisesti, kannattaa sen hakemisessa olla nopea: meillä ei ole tietoa siitä, lisätäänkö määrärahaa kysynnän mukaisesti vai onko kyseessä kertasumma, josta jaetaan hakijoille niin kauan kuin rahaa riittää.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus pellentesque nisi tortor, sit amet sodales velit interdum accumsan. Nam in facilisis mauris, efficitur accumsan lectus. Curabitur quis fermentum dolor

Kuulumisia

Aiemmat postaukset