Santapaperi

Kerromme tällä sivulla Hiotun kuulumisia ja kirjoittelemme asiasta ja vähän sen vierestäkin.

Hiottu mukana BusinessOulun palvelusetelitarjoajissa 

BusinessOulu on ottanut käyttöön yrityspalvelusetelijärjestelmän, jolla halutaan tukea yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. Hiottu on mukana palvelusetelillä hankittavien palveluiden tarjoajana.


Mikä palveluseteli on?

Se on BusinessOulun käyttöönottama palvelu, jolla halutaan tukea yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. Palveluseteliä voi hakea tuotteistetuille, valmiiksi hinnoitelluille palveluille, jotka BusinessOulu on hyväksynyt setelipalveluiden valikoimaan. Lista palveluista löytyy täältä.
Palvelusetelijärjestelmä on suunniteltu Tekesin innovaatiosetelin tapaan matalan byrokratian yritystueksi. Sen kohderyhmää ovat alkuvaiheessa alle vuoden vanhat yritykset, myöhemmin myös alle viisi vuotta toimineet yritykset.

 
Mitä palveluseteli maksaa yritykselle?

Palveluseteli voi olla arvoltaan 1 000–5 000 euroa. Tuettavan yrityksen omavastuu osuus on 10 % setelin arvosta, BusinessOulu kattaa loput kustannukset. Lisäksi yritys maksaa arvonlisäveron osuuden ja vähentää sen edelleen omassa verotuksessaan.


Millaisia palveluita palvelusetelillä voi hankkia?

Hiotulta palveluvalikoimassa on tässä vaiheessa mukana neljä tuotteistettua palvelua: aloittavan ohjelmistoyrityksen työkalut, esiselvitysprojekti, esiselvitys konenäköprojektiin ja ohjelmistodemo. Mikäli tuotteistetuille palveluille on kysyntää, voimme laajentaa niiden valikoimaa BusinessOulun asettamien raamien puitteissa.

 

Aloittavan ohjelmistoyrityksen työkalut -palvelu

Tämä on nimensä mukaan suunnattu tuoreille ohjelmistoalan yrityksille. Koska näissä yrityksissä on jo ohjelmointiosaamista, ei tarkoituksena ole opettaa ohjelmoimista. Sen sijaan haluamme auttaa pieniä ja vasta toimintansa aloittaneita yrityksiä valitsemaan heti alusta alkaen mahdollisimman tarkoituksenmukaiset ohjelmointityökalut ja ottamaan käyttöön työntekoa helpottavia toimintamalleja. Ajattelemme, että jokaisen yrityksen ei tarvitse itse löytää pyörää uudelleen. Palvelun arvo on 1 000 euroa (+ alv).

 

Esiselvitysprojekti

Usein törmäämme tilanteeseen, jossa asiakkaallamme on jo olemassa jonkinlainen järjestelmä jotain tiettyä tarkoitusta varten, mutta järjestelmä ei vastaa aivan asiakkaan nykyisiä laajentuneita tai muuttuneita tarpeita. Tässä palvelussa meidän asiantuntijamme selvittävät asiakkaan puolesta, onko kyseisen ohjelmiston laajentaminen mahdollista ja järkevää. Kokonaisuuteen sisältyvät aloitus- ja lopetuspalaveri, teknologiakartoitus, budjetointi sekä tiekartta ja asiantuntija-arvio toteutusvaihtoehdoista. Palvelun arvo on 3 000 euroa (+ alv).

 

Esiselvitys konenäköprojektiin

Esiselvitys konenäköprojektiin on nimensä mukaan konenäön hyödyntämiseen liittyvä esiselvitys. Koska konenäköprojektit ovat vaativia, on niissä aina järkevintä lähteä liikkeelle esiselvityksestä, joka auttaa määrittämään tulevassa toteutuksessa tarvittavan kuvausjärjestelmän, siihen liittyvän laitteiston sekä ohjelmistoarkkitehtuurikuvauksen. Kun nämä perusasiat ovat selvillä, on varsinaisen toteutuksen budjetointi ja käynnistäminen tehokasta. Palvelun arvo on 5 000 euroa (+ alv).

 

Toteutuskonseptointi ohjelmistoratkaisulle

Ohjelmistoratkaisun toteutuskonseptointi on paikallaan silloin, kun asiakkaalla on tuote- tai palveluidea, jonka toteuttamiseen tarvitaan ohjelmistoratkaisu. Me sparraamme ajatusta entistä paremmaksi ja teemme esiselvityksen ohjelmistoratkaisun toteuttamisesta. Kokonaisuuteen sisältyvät aloitus- ja lopetuspalaveri, selvitystyö sekä raportti, jossa käydään läpi ohjelmistoratkaisun toteutus tai analysoidaan kaupallisia vaihtoehtoja (valmiita järjestelmiä). Palvelun arvo on 5 000 euroa (+ alv).

 

Ohjelmistodemo

Tässä palvelussa asiakkaalla on selkeä näkemys heidän tarvitsemastaan ohjelmistosta. Me toteutamme siitä demoversion, jonka avulla asiakas näkee ohjelmiston toiminnallisuuden. Demon avulla asiakkaan on mahdollista arvioida ohjelmiston käytettävyyttä ja päätoimintoja. Palvelu sisältää alku- ja loppupalaverit sekä henkilötyöviikon verran työtunteja demon toteuttamiseen. Lisäksi annamme arvion ohjelmiston toteutettavuudesta ja tarvittavista teknologioista sekä kustannuksista. Palvelun arvo on 5 000 euroa (+avl).
 

Ota yhteyttä

Hiotun tuotteistetuista palveluista lisätietoja saa Heikki Anttilalta, 040 517 0140 tai heikki.anttila@hiottu.fi. Palveluseteleistä lisäinfoa löytyy BusinessOulun internetsivuilta.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus pellentesque nisi tortor, sit amet sodales velit interdum accumsan. Nam in facilisis mauris, efficitur accumsan lectus. Curabitur quis fermentum dolor

Kuulumisia

Aiemmat postaukset