Santapaperi

Kerromme tällä sivulla Hiotun kuulumisia ja kirjoittelemme asiasta ja vähän sen vierestäkin.

"Mukavuutta meillä tarkastellaan kolmesta näkökulmasta: ensinnäkin meille otetaan töihin vain mukavia ihmisiä, toiseksi haluamme mukavia asiakkaita ja kolmanneksi meitä kiinnostavat mukavat projektit."

Tienviitat (viitat_leikattu_kapea.jpg)

Mukavuus kantavana periaatteena

Kun Kari ja Hannu vuonna 2005 perustivat Hiotun, he halusivat perustaa yrityksen, jossa asiat tehdään oikein ja on mukavaa tehdä töitä.

Molemmat periaatteet ovat kantaneet koko yrityksen matkan ajan. Asiat tehdään edelleen niin oikein kuin mahdollista (virheitäkin sattuu, mutta onneksi harvoin) ja mukavuudesta pidetään kiinni.

Mukavuutta meillä tarkastellaan kolmesta näkökulmasta: ensinnäkin meille otetaan töihin vain mukavia ihmisiä, toiseksi haluamme mukavia asiakkaita ja kolmanneksi meitä kiinnostavat mukavat projektit.

 

Mukavia työntekijöitä

Töissä vietetään leijonanosa hereilläoloajasta. Niinpä on tärkeää, että työyhteisö on toimiva.

Toimivuus ja mukavuus eivät tarkoita sitä, että kaikkien pitäisi olla supersosiaalisia ja ulospäin suuntautuneita. Se ei myöskään tarkoita, että työkavereiden kanssa pitäisi hengailla toimistolla vielä työajan päätyttyäkin. Ei, Luoja paratkoon!

 Mukavuus tarkoittaa, että ihmiset arvostavat toisiaan ja tukevat tiukoissa tilanteissa. Se tarkoittaa myös sitä, että jokainen saa olla oma hiljainen tai puhelias, sosiaalinen tai epäsosiaalinen tai jotain siltä väliltä oleva itsensä.

 

Mukavia asiakkaita

Asiakkaiden suhteen olemme varsin kranttuja.

Koska olemme hyvin ihmiskeskeinen firma, ovat asiakkaidemme henkilöt meille tärkeitä. Meillä ei ajatella, että palvelemme firmoja X, Y ja Z vaan että autamme Jaria, Hennaa, Peteriä ja Markusta saamaan ongelmansa ratkaistua. Koska ihmiset ovat meille tärkeitä, on tärkeää että he ovat yhtä mukavia kuin mekin.

Onneksi asiakkaamme tuntuvat arvostavan linjaustamme, sillä meillä on erittäin uskolliset asiakkaat :-)

 

Mukavia projekteja

Kolmantena mainittiin, että haluamme mukavia projekteja. Meille mukavat projektit ovat esimerkiksi haastavia, pinnistelyä vaativia tai projekteja, joissa voi oppia uutta.

Koodauksessa on pohjimmiltaan kyse luovasta ongelmanratkaisusta. Ratkaisuvaihtoehtoja on yleensä useita ja on mukavaa pureutua oikean ratkaisutavan valintaan ja sen jälkeen ratkaisun toteuttamiseen. Etenkin konenäön puolella ongelmien ratkaisu vaatii toisinaan suorastaan pellepelotonmaista luovuutta ja sitkeyttä, mutta se ei haittaa, koska lopulta ongelma saadaan ratkaistua – ja se jos mikä on palkitsevaa.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus pellentesque nisi tortor, sit amet sodales velit interdum accumsan. Nam in facilisis mauris, efficitur accumsan lectus. Curabitur quis fermentum dolor

Kuulumisia

Aiemmat postaukset