Santapaperi

Kerromme tällä sivulla Hiotun kuulumisia ja kirjoittelemme asiasta ja vähän sen vierestäkin.

Hiottu on tänäkin vuonna mukana Nörttilivessä. Jos haluat kurkistaa koodareiden arkeen, klikkaa nörttilive.fi ja liity seuraan!

Nörttilive haastaa norppaliven

Norppalive veti massoittain ihmisiä netin ääreen seuraamaan Pullervo-norpan touhuja ja touhuamattomuuksia.

Koodia Suomesta ry:n valistuneen ja hyvin puolueettoman arvion perusteella keskiverto nörtti on hyljettä kiinnostavampi seurattava: sormet käyvät salamannopeasti näppäimistöllä, ilmekään ei värähdä eikä minkäänlainen taustahälinä häiritse kuulokkeet korvilla työhönsä keskittynyttä nörttiä. Vai häiritseekö sittenkin? Saako yllättävä kahvinhimo koodarin nostamaan peppunsa penkistä ja hakemaan juotavaa? Jatkuuko koodaaminen keskeytymättömänä?

Yhdistys viettää Suomalaisen koodin päivää perjantaina 11. lokakuuta tarjoamalla kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden Nörttiliven seuraamiseen. Nörttilive ja Suomalaisen koodin päivä on nörttityylille uskollisesti sijoitettu binääriseen päivään eli päivään, jonka järjestys kalenterivuodessa ilmoitetaan pelkillä ykkösillä ja nollilla.

Nörttiliveä pääsee seuraamaan osoitteessa www.nörttilive.fi.

Euroopan laajuista koodausviikkoa vietetään tänä vuonna 5.–20. lokakuuta. Koodia Suomesta ry jäsenyrityksineen on ensimmäistä kertaa mukana juhlistamassa koodausviikkoa.

Koodia Suomesta ry on perustettu vuonna 2015 ja Hiottu on ollut yhdistyksen toiminnassa mukana liki sen ensihetkistä alkaen, viime vuodet myös hallituksen jäsenenä. Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää suomalaista yhteiskuntaa ja suomalaista ohjelmointiosaamista sekä kannustaa toimijoita yhteistyöhön.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus pellentesque nisi tortor, sit amet sodales velit interdum accumsan. Nam in facilisis mauris, efficitur accumsan lectus. Curabitur quis fermentum dolor

Kuulumisia

Aiemmat postaukset