Santapaperi

Kerromme tällä sivulla Hiotun kuulumisia ja kirjoittelemme asiasta ja vähän sen vierestäkin.

"Tästä on nyt tulossa hiukan erilainen kevät kuin kukaan meistä olisi osannut ennakoida, mutta otamme päivän kerrallaan ja pyrimme hoitamaan työmme niin hyvin kuin osaamme."

Työmme jatkuu etänä

Olemme Hiotussa siirtyneet etätöihin. Palaverit pyrimme mahdollisuuksien mukaan pitämään etäpalavereina.

Meidät tavoittaa puhelimen, sähköpostin ja erilaisten pikaviestintäkanavien välityksellä kuten tähänkin saakka. Etätyöhön siirtyminen ei ole suuri muutos toimintatavoissamme, sillä meillä on etätöiden tekeminen ollut mahdollista aina. Suurin osa asiakaspalavereistammekin on jo vuosia pidetty Skypen, Lynxin tai Teamsin välityksellä.

Siirtämällä toimintamme kotityöpisteisiin pyrimme paitsi hidastamaan koronaviruksen leviämistä myös varmistamaan sen, että projektit pystytään hoitamaan sovitulla tavalla. Toistaiseksi kukaan meistä tai lähipiireihimme kuuluvista ihmisistä ei ole sairastunut.

Tästä on nyt tulossa hiukan erilainen kevät kuin kukaan meistä olisi osannut ennakoida, mutta otamme päivän kerrallaan ja pyrimme hoitamaan työmme niin hyvin kuin osaamme.

Toivotamme kaikille tsemppiä ja hyvää mieltä, ollaan yhteydessä ja pidetään huolta toisistamme!

Terveisin
Satu, koko porukan puolesta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus pellentesque nisi tortor, sit amet sodales velit interdum accumsan. Nam in facilisis mauris, efficitur accumsan lectus. Curabitur quis fermentum dolor

Kuulumisia

Aiemmat postaukset