Tähtää tulevaan.
Hae töihin Hiottuun.

Haluatko töihin pieneen, mukavaan yritykseen, jossa jokaisen osallisuudella on merkitystä? Mikäli vastaat kyllä, jätä avoin hakemus.

Meille töihin

Otamme mielellämme osaavia tekijöitä meille töihin. Mikäli työnteko pienessä, mukavassa joukossa kiinnostaa, lähetä sähköpostia osoitteeseen rekry@hiottu.fi. Kuulemme mielellämme miksi haluat meille meille töihin, mitä osaat ja missä taidoissa haluat kehittyä vielä paremmaksi.

Kirjoita avoin hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi ja mielellään mahdollisia työnäytteitäkin.

Kiinnostaako sinua tietää, millaista on olla Hiotussa töissä? Santapaperin puolelta löydät jotain tietoa asiasta esimerkiksi Eeppiset monitorit ja muutenkin hiottu työmaa -kirjoituksesta.

Harjoittelijaksi Hiottuun

Aito kiinnostus ohjelmointia kohtaan on tärkein valintaperusteemme, kun valitsemme harjoittelijoita. Myös ahkeruus, oma-aloitteisuus ja halu kehittyä on olennaista.

Kuulemme mielellämme, mitä jo osaat ja mitä haluat meiltä oppia, mitä olet opiskellut, millaista työkokemusta sinulla on, millaisiin töihin tähtäät ja mitä harrastat. Kerro myös harjoittelun kesto ja mahdollinen ajankohta.

Otamme yleensä yhden harjoittelijan kerrallaan. Jos harjoittelupaikka kiinnostaa, lähetä meille hakemussähköpostia osoitteeseen harjoittelu@hiottu.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi ja mahdollisia työnäytteitä.