Santapaperi

Kerromme tällä sivulla Hiotun kuulumisia ja kirjoittelemme asiasta ja vähän sen vierestäkin.

Sievin laitteen esittelyä lev 20cm (Sievin_laitteen_esittelya_20cm.jpg)

Satu Lapinlampi ja Sievin Jalkineen toimitusjohtaja Juha Jokinen (kuvassa oikealla) esittelevät jalkateräskanneria Yle Oulun toimittajalle Marko Siekkiselle.

 

Sievin Jalkineen jalkateräskannerin konenäköosaaminen Hiotulta 

Sievin Jalkineen 25. toukokuuta julkistama SieviSCANNER-jalkateräskanneri on konenäköä hyödyntävä teollisen internetin sovellus. Laitteen avulla saadaan asiakkaan jalkaterästä tarkat mitat. 

Laitteen konenäköosaamisesta ovat vastanneet meiltä Hiotulta Hannu Orava ja Matti Mikkonen. Käyttöliittymän on suunnitellut Centria-ammattikorkeakoulun tutkimus ja kehitys -yksikkö. Koko projektista on vetovastuussa ollut RD Velho. 
  
Laite mittaa jalkaterän pituuden, leveyden ja holvikaaren korkeuden konenäön avulla. Kuvaustilanteessa valaisuna käytetään viivalasereita sekä ledivalaistusta. Kuvaamisen jälkeen kuvat siirtyvät analyysiohjelmistolle, jossa kuvankäsittelyalgoritmeilla vaikutetaan kuvan laatuun ja tehdään varsinaiset dimensiomittaukset. Aikaa analysointi vie muutaman sekunnin.

Järjestelmä suosittelee asiakkaan jalkaterän mittoihin parhaiten sopivaa pohjallista ja kenkämallia. Lisäksi asiakas saa sähköpostiinsa mittaustulokset ja internet-linkin, josta hän voi tutustua juuri hänelle sopiviin ja suositeltuihin Sievi-tuotteisiin. Tiedot tallennetaan SieviCLOUD-palveluun, josta mittaustulokset voi tarkistaa myöhemminkin.   
 
Sievin Jalkine käyttää SieviCLOUD-palveluun kertyvää tarkkaa tietoa asiakkaiden jalkojen mitoista tuotekehityksensä tukena. Aiemmin näin laajamittaisen ja systemaattisen tutkimustiedon keruu on ollut yritykselle käytännössä mahdotonta.

Laite julkistettiin Pohjoinen teollisuus -tapahtumassa Oulussa.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus pellentesque nisi tortor, sit amet sodales velit interdum accumsan. Nam in facilisis mauris, efficitur accumsan lectus. Curabitur quis fermentum dolor

Kuulumisia

Aiemmat postaukset