Tähtää tulevaan.
Luota kokemukseen.

Kymmenen vuoden kokemuksella osaamme kertoa varmasti ja luotettavasti, millainen ratkaisu on tarpeisiisi paras.

Yritys

Hiottu Oy on vuonna 2005 perustettu osakeyhtiö. Vahvuutemme on teollisuusohjelmointi ja konenäköratkaisut, mutta myös webohjelmointi.

Hiottu Oy:n toimisto on Oulussa, mutta asiakkaitamme on ympäri maata ja asiakkaillamme asiakkaita ympäri maailmaa. Me tulemme apuun silloin, kun asiakkaamme tarvitsee yksilöllistä ohjelmointia, esimerkiksi erilaisia konenäköratkaisuja tai vaativassa teollisuusympäristössä toimivia ohjelmistoja. Meidän puoleemme kannattaa kääntyä myös silloin, kun mielessä on selvä ohjelmistotarve, johon olemassaolevat ratkaisut eivät kuitenkaan taivu. Toteutustemme skaala ulottuu web-ohjelmoinnilla toteutetuista takuuehtojen noudattamista seuraavista järjestelmistä erilaisiin tuotannonohjausjärjestelmiin ja konenäön avulla toteutettuihin mittauksiin ja laadun varmistuksiin.

Hyvin toimivat ohjelmistot ovat yrityksen arjen sujuvuuden kulmakivi. Ohjelmisto-arkkitehtuurisuunnittelun, web-ohjelmoinnin, erilaiset sulautetut järjestelmät ja applikaatiot saat meidän kauttamme.

Liikeidea

Tarjoamme ratkaisuja, joiden avulla yrityksesi prosessit tehostuvat ja tuottavuus kasvaa jatkuvasti muuttuvissa ympäristöissä. Voimme toimia myös välittäjänä, kun olet suunnittelemassa ohjelmistohankintaa tai kartoitat yrityksesi ohjelmistotarpeita.

Toteutamme järjestelmiä mukautetusti ja mitoitetusti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Mitä vaikeampi toteuttaa, sitä mukavampi meille: pidämme haasteista.

Mieluiten lähdemme uudessa projektissa liikkeelle määrittelyprojektista, jossa selvitetään asiakkaan tarpeet tarkasti ja määritellään yhdessä asiakkaan kanssa, mitä ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia sekä millaista laatua ohjelmoinnilta odotetaan.

Kun laatu ja tavoitteet on määritelty selvästi, on projektin onnistunut toteutuminen mahdollista.

Suunnittelemme ja toteutamme ohjelmistoja asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan. Voimme toimia osana asiakkaan omaa ohjelmistokehitysryhmää tai vastata osakokonaisuuksien tai koko ohjelmistojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Koodin kirjoittamisen lisäksi ymmärrämme ohjelmistoarkkitehtuurin, suunnittelun, testauksen ja huolellisen dokumentoinnin merkityksen. Ketterät menetelmät ja joustavat toimintamallit ovat meille ohjelmistokehityksen arkipäivää.

Arvot

Arvojamme ovat ihmiskeskeisyys, asiakkaan tarpeisiin vastaaminen, kehittyminen ja vastuullisuus. Kaiken takana on rehellisyys.

Hiottu Oy:n keskeisin arvo on ihmiskeskeisyys. Muita tärkeitä arvojamme ovat asiakkaan tarpeisiin vastaaminen, kehittyminen ja vastuullisuus.

Ihmiskeskeisyys on sitä, miltä se kuulostaakin: sekä asiakassuhteessa että työsuhteessa toistemme kanssa on ihminen meille tärkein; olemme yhteydessä ihmisen kanssa, emme yrityksen. Haluamme edustaa Hiottua, koska meitä arvostetaan ja kannustetaan yksilöinä. Työilmapiirimme on hyvä ja sen eteen teemme yhdessä töitä. Pidämme toisemme ja asiakkaamme ajan tasalla.

Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme. Yritämme aina parhaamme asiakkaamme hyväksi ja olemme rehellisiä ja kerromme, jos emme voi auttaa tai toinen ratkaisu on parempi. Vastuullisuutemme näkyy myös rehellisyytenä hinnoittelussa.

Asiakkaan tarpeisiin vastaaminen on meille tärkeää. Reagoimme ongelmiin nopeasti. Perehdymme ongelmaan huolella ja teemme ratkaisuehdotuksen.

Kehittymisestä ajattelemme, että maailma muuttuu ympärillämme jatkuvasti, eikä meillä ole mitään sitä vastaan. Opettelemme jatkuvasti uusia asioita, jaamme ideoita ja tietoa ja uusia opittuja asioita keskenämme - ja asiakkaidemme kanssa. Meillä on aina ajantasaisimmat tiedot, teknologiat ja välineet käytössä. Henkilökohtainen kehittymisemme mahdollistaa Hiotun kehittymisen.

Uskomme avoimuuteen ja rehellisyyteen kaikessa toiminnassamme.